προϊόντα

Η Παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή, ύστερα από μελέτες και στη χώρα μας και αλλού, έχει αποδειχτεί η πιο υγιεινή διατροφή.Η Mεσογειακή διατροφή χαρακτηρίζεται από τις διατροφικές συνήθειες που βρέθηκε ότι είχαν οι κάτοικοι της Κρήτης και της Νότιας Ιταλίας στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Είναι ξακουστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες καθώς προφυλάσσει από εμφράγματα του μυοκαρδίου και από διάφορες μορφές καρκίνου, είναι φτωχή σε θερμίδες, τονώνει τον οργανισμό, βοηθάει την καλή λειτουργία του εντέρου κ.ά.

Εξτρα Παρθενο Ελαιολαδο

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της μεσογειακής διατροφής και είναι το πλέον υγιεινό λάδι, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (έως 83%). Αποτελεί εξαιρετική πηγή σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά.

Ξηροι Καρποι & Αποξηραμενα Φρουτα

Oι ξηροί καρποί ανταγωνίζονται επάξια το ελαιόλαδο, τις καλύτερες πηγές ασβεστίου, τα φρέσκα λαχανικά, το άπαχο κρέας...Φυστίκια, σύκα, σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα.

Ελιες


Οι ελιές μαζί με το ελαιόλαδο αποτελούν τα δυο βασικά συστατικά της μεσογειακής διατροφής. Αποτελούν ιδανική πρόταση για σαλάτες ή ορεκτικό. Ελιές Καλαμάτας, Πράσινες Ελιές, Ελιές Γεμιστές, Ελιές Θρούμπες, Βιολογικές Ελιές